Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Cooperativa de Productors d’Aliments Ecològics

Tipus de producció: Ecològica. Tipus de productes: Carns. Cereals. Embotits. Llegums.

Carn de mè, cabrit, porcella, porcella negra, porc, vedella, pollastre i faraona. Embotits mallorquins artesanals: sobrassada, llonganissa, botifarró, botifarra, camaiot. Formatge d’ovella roja mallorquina. Hortalissa de temporada (alls, api, bledes, carbassa, ceba, col, col de brussel•les, col borratxó, col lombarda, bròquil, col-i-flor, endívies, espinacs, lletuga, julivert, naps, patata, porros, rave, ravenets, remolatxa, tomàtiga, tomàtiga de ramellet, sofrit), fruita de temporada (taronges, mandarines, llimones, prunes, magranes, meló). Blat xeixa i ciurons.

La carn fresca i els embotits estan disponibles tot l’any. La fruita i verdura de temporada, quan n’és la temporada.

Dins les diferents explotacions que tenen els socis de la cooperativa, s’hi crien diferents races autòctones com porcella de porc negre mallorquí, ovella roja, ovella blanca mallorquina, cabra mallorquina, cabra menorquina, vaca mallorquina, vaca menorquina.

La sobrassada i la llonganissa és de producció ecològica i artesanal, feta amb pebre de tap de cortí. També disposam de peces grosses (culanes i poltrús).

La Cooperativa de Productors d’Aliments Ecològics té 36 socis, tots ells certificats pel Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE), distribuïts per diferents punts de Mallorca, cada un d’ells té la seva finca adaptada a la producció que realitza.
Tots els animals de la cooperativa viuen en llibertat, i s’alimenten amb pastures, farratges, i cereals produïts, en la majoria dels casos, a la pròpia finca. Les fruites i hortalisses també estan produïdes sense emprar adobs de síntesis i productes fitosanitaris d’origen químic.

Els productes produïts pels socis es duen al punt de venda que té la cooperativa al Mercat de Santa Catalina a Palma, on son venuts directament al consumidor:

Mercat de Santa Catalina - Llocs 132-135.
Dimarts a dissabte de 07:00 a les 15:00.
Plaça Navegació s/n
07013 - Palma de Mallorca.
Telf. i fax 971 45 50 09.

 

Dades de contacte Tenda: Carrer des Triquet, 3, 1er 07510 Sineu
Telèfon: 971 855 224
A/E: info@ecoilla.es
WEB: www.ecoilla.es
 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici