Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Agromart

Tomeu Lliteres i Miquel, Apol·lonia i Rafel Figuera. Tipus de producció: Integrada. Tipus de productes: Fruita. Hortalissa.

Tomàtigues d’ensalada i/o de ramellet, Cogombres, Carabassó verd i/o blanc, Albergínies negres i/o ratllades, Pebrots vermells, mongetes fines i/o amples, meló calapoter i eriçó, Síndria ratllada i/o negra i molts més productes.

Meló i síndria: juny, juliol, agost, setembre i octubre.
Tomàtigues: maig, juny, juliol, agost, setembre, octubre, novembre i desembre.
Cogombre: Juny, juliol, agost, setembre, octubre i novembre.
Mongetes: maig, juny, juliol, agost, setembre, octubre, novembre.
Albergínia: juny, juliol, agost, setembre, octubre, novembre.
Pebrot Vermell: Juny, juliol, agost, setembre, octubre.
Carabassó: juny, juliol, agost, setembre, octubre.

Producció d’hortalisses i fruites de forma integrada i tradicional per consum en fresc. Majoritàriament són productes de temporada a accepció dels cultivats dins hivernacle.

Agromart neix de la fusió de Tomeu Lliteres i els Germans Figuera (Agrosavolta).
És una empresa que cultiva unes 200 ha d’hortalissa baix la denominació de Producció Integrada, ubicades en major part al Terme Municipal de Porreres. El moment de màxima producció és lògicament durant els mesos d’estiu per respondre a l’augment de demanda provocada pel turisme estacional. No obstant l’empresa disposa de 4 ha d’hivernacles per poder allargar els mesos de producció d’alguns dels productes per poder servir així millor als seus clients. Les recol•leccions es confeccionen en un magatzem de la propietat que disposa del corresponent Nombre de Registre Sanirari(RGSA). Aquest nivells de producció no serien possibles sense la inestimable col•laboració d’uns operaris fortament implicats amb el món rural.

L’empresa cultiva cada any 15 ha de cereals o lleguminoses que són incloses dins un sistema de rotació de cultius a tres anys (solanàcia, cucurbitàcia, cereals o lleguminoses) el qual ajuda a mantenir l’estructura del sòl i a diversificar l’extracció de nutrients.

Referent als canals curts cal destacar la nova tenda (inaugurada el 27 de maig del 2011) oberta a Porreres, just darrera de Ca'n Binimelis, on es poden adquirir porductes a preus immillorables, directes del pagès al consumidor.
La compra dels nostre productes es pot fer també a través de majorista tals com Palmafruit o Agroilla.

 

Dades de contacte Tenda: Crta. Porreres - Montuïri km. 0.8 (darrera Ca'n Binimelis)
Telèfon: 971 64 74 56
A/E: agrosavolta@gmail.com

 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici