Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Cooperativa agrícola San Bartomeu de Sóller

Tipus de producció: Convencional. Tipus de productes: Altres. Conserves. Fruita. Oli/olives.

Olis, olives, confitures, cítrics.

Fruita segons la taula, la resta tot l'any. (per veure taula visitar la plana web).

Taronja canonetaTARONJA CANONETA, OLIVA MALLORQUINA

Olis
Clementines
Taronges
Llimones
Altres fruites
Altres productes


La Cooperativa Agrícola Sant Bartomeu de Sóller, fundada el 22 d’abril de l’any 1899, ha evolucionat d’acord amb els temps per seguir mantenguent l’activitat agrícola i mantenir la imatge del vall de taronges i olivars. En es darrers 4 anys s’han realitzat grans inversions per continuar modernitzant i rendibilitzant els processos de transformació.
L’esforç de la Cooperativa de Sóller en torn a productes com l’oli de qualitat ha evolucionat cap a marques de garantía com la Denominació de Origen “Oli de Mallorca” i treballa’m activament per destacar “Taronges i llimones de Sóller” com a producte diferenciat al mercat.

Es per això que volem continuar en la línea de productes i serveis de qualitat a partir dels cítrics i l’olivar, raó de ser de la Cooperativa Agrícola de Sóller.

Però endemés volem aprofitar el valor afegit que suposa el valor mediambiental del enclau on ens troba’m i el valor cultural de l’historia de la Cooperativa de Sóller e innovar en recursos turístics, mediambientals i de formació.

 

Dades de contacte Telèfon: 971 630 294
A/E: info@cooperativasoller.com
WEB: www.cooperativasoller.com
 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici