Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Marjal Son Fornés

Pep Cirer Tipus de producció: Casolana. Ecològica. Tipus de productes: Altres. Fruita. Hortalissa.

L'any 2008 els meus pares em van cedir del seu marjal un tros de terra de 3500 m quadrats per fer amb ell el que desitgés. En principi la idea era sembrar-la i poblar-la d'arbres i plantes per a un fi ornamental, creant un espai per desconnectar. Però tant a na Maria Antònia com a mi no ens acabava de convèncer el desaprofitar el tros de marjal per a un ús d'oci personal i, a poc a poc, ens hem anat interessant per la introducció d'una agricultura natural. Ara bé, en el terme de Sa Pobla, per ser una zona amb pràctiques agràries agressives, resultava ser tot un repte personal a l'hora de demostrar que sí es pot rompre amb la cadena d'adobs sintètics i pesticides.

Amb aquesta convicció ens hem proposat cuidar la terra sembrant i recollint productes hortícoles, aplicant una cultura agroecològica respectuosa amb el medi que ens envolta, fomentant aliments sans i nutritius.


Disposam d'animals propis alimentats amb les restes vegetals i ordi i d'un tancat per a la pastura. Amb ells obtenim el fems que, juntament amb la matèria orgànica, produïm el compost, tan necessari per nodrir la terra.

L'aigua del pou, un altre element clau per obtenir aliments de qualitat, és apta per regar, essent plenament satisfactòria per la legislació de la producció ecològica.

La nostra idea per comercialitzar la producció és muntar una xarxa a disposició del poble i la comarca per a la venta dels productes de temporada.

- Venda dels productes a la botiga de Sa Pobla de dimarts a divendres de 17 a 20 h i els diumenges de 9:30 a 13:30 h.

- També venem a al mercat de Ecològic de Palma els dissabtes els matins ens trobareu a la plaça dels patins de 8:00 a 14:00 h i finalment, Els dimecres al matí ens trobareu al mercat de Sineu a la plaça de l'església.

 

Dades de contacte Tenda: c/ Capità Pere,39
Telèfon: 666981606
A/E: sonfornes@gmail.com
WEB: www.marjalfornes.com
 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici