Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Son Jover

Antoni Seguí Tipus de producció: Casolana. Ecològica. Tipus de productes: Animals vius. Carns. Fruits secs. Llet/derivats.

En un lloc privilegiat, a la falda del Puig de Santa Magdalena (Inca), es troba Son Jover, explotació agrària gestionada de forma tradicional durant quatre generacions de pagesos mallorquins. Actualment contem amb una guarda d'aproximadament 1000 ovelles de races autòctones: ovella roja mallorquina (aprox. 350) i ovella blanca mallorquina (650 aprox.).
Els criteris de maneig de la explotació es completament ecològic. Estem inscrit en el CBPAE (Consell Balear de Producció Agrària Ecològica) i tots els productes que comercialitzem estan certificats.
Produïm pastures i farratges per l’alimentació de la nostra guarda de ovelles, així com ametla i garrova, també ecològiques. Els derivats làctics que produïm actualment son formatge de llet crua, curat un mínim de 2 mesos, i brossat d'ovella roja mallorquina. Estem treballant per poder oferir nous productes làctics pròximament.


Els productes que comercialitza'm són:

• A la explotació: formatge i brossat d’ovella roja mallorquina.
• Cooperativa Ecoilla (info@ecoilla.es): formatge, brossat, me d’ovella roja i blanca mallorquina, ametla i garrova.
• Mercat de Santa Catalina (diari a la Plaça de la Navegació s/n de Palma – Lloc 132-135): formatge, brossat, me d’ovella roja i blanca mallorquina, ametla i garrova.
• Mercat ecològic de Palma (dissabtes a la Plaça dels Patins): formatge i brossat d’ovella roja mallorquina.
• Mercat ecològic de Santa Maria (diumenges): formatge i brossat d’ovella roja mallorquina.

 

Dades de contacte Telèfon: 971 504 672 - 659 460 368
A/E: formatgeriasonjover@gmail.com

 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici