Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Bodegues Jaume Mesquida de Mallorca S.A.

Barbarà Mesquida Mora Tipus de producció: Ecològica. Tipus de productes: Vi.

VINS BLANCS
Molí de Vent blanc
Chardonnay
Bàrbara

VINS ROSATS
Molí de Vent Rosat
Rosat de Rosa

VINS NEGRES
Molí de Vent negre
Gall Vermell
Jaume Mesquida negre
Cabernet Sauvignon
Maria Esther
Selecció Familiar Sirà

Varietats de callet, fogoneu, mantonegro i premsal.

Vins procedents de l'agricultura ecològica certificada, i procedents de l'agricultura biodinàmica per els vins de rosat de rosa i chardonnay.

Jaume Mesquida és un celler familiar que pertany a la DO Pla i Llevant i es troba situat a Porreres (Mallorca).

Va ser fundat el 1945 pel nostre repadrí Jaume Mesquida Barceló. Pocs anys després el seu fill Jaume Mesquida Barceló començà a embotellar els vins i a servir-los a domicili. Va ser un home extraordinàriament pulcre, molt preocupat per la higiène, neteja i conservació dels vins.

Durant la dècada dels setanta s’incorporà al celler la tercera generació: el nostre pare, Jaume Mesquida Oliver, amb l'ajuda de la nostra mare, Bàrbara Mora Munar, donà una nova projecció al panorama vitivinícola mallorquí. Lligat a la tradició familiar estudià enologia i viticultura a Requena.

Sembrà noves varietats de raïm i començà a aplicar noves tecnologies per a la vinificació. Fou qui inicià la renovació del món del vi a les Illes Balears. A principis dels anys 80 sorprengué el mercat amb els primers vins monovarietals, i el 1992 brindà el primer vi escumós fet a Mallorca.

El juny de 2004 els germans Bàrbara i Jaume Mesquida Mora assumírem la continuació del repte familiar incorporant d'aquesta manera la quarta generació vinatera de Porreres carregada de saba nova.

A la nostra botiga del c/ Vileta 7 de Porreres trobareu un ampli espai on podreu trobar els nostres vins, altres vins de Mallorca i d'arreu del món, a més de productes típicament illencs.

 

Dades de contacte Finca: c/. Vileta nº7
Telèfon: 971 647 106
A/E: info@jaumemesquida.com
WEB: www.jaumemesquida.com
 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici