Mercat pagès » Productors » Fitxa productor

Mallorca Verda

Tipus de producció: Casolana. Tipus de productes: Altres. Conserves. Mel i derivats. Oli/olives.

Mallorca Verda és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat revitalitzar socialment i econòmicament el món rural de Mallorca. El nostre Centre d’Iniciatives Rurals ha possibilitat les següents iniciatives:

Una cooperativa de dones que transformen els nostres productes agrícoles per oferir uns productes innovadors basats en la tradició i la qualitat que caracteritzen la nostra gastronomia rural.

Una Associació de fabricants de productes de Mallorca, que té com a finalitat promocionar conjuntament els productes que produeix i donar-los a conèixer al món turístic en general, possibilitant una activitat que faciliti la connexió econòmica entre el mercat turístic i els productors de Mallorca.

La promoció conjunta d’un grup de propietaris i propietàries de petites explotacions agràries que des de 1998 cerquen, d’una banda, alternatives a la venda de terres i cases de poble i de pagès que, en aquests moments, tenen molts d’impediments legals per poder-les rendibilitzar; i de l’altra, intenten oferir alternatives econòmiques i laborals, al model de globalització turístico constructora i immobiliària, base de la rururbanització i de la destrucció econòmica del món rural de Mallorca.

Tot un conjunt de programes socials d’acollida de dones i homes immigrants per intentar aconseguir la continuïtat de la cohesió social que ha estat la característica més preuada de la Mallorca rural.

 

Dades de contacte Tenda: Carrer Pere Capellà, 10.
Telèfon: 971 560 861
A/E: mallorcaverda@mallorcaverda.com
WEB: http://www.mallorcaverda.com/index.htm
 

« Tornar
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici