Serveis Associats » Tramitacions

Tramitacions

Unió de Pagesos ofereix una atenció contínua i especialitzada en la tramitació i gestió d’ajuts, així com el seguiment dels expedients durant tot el procés administratiu. Duim a terme la tramitació de pagaments únics de la PAC, ajuts a les produccions agràries, incorporació de joves, mesures del Pla de Desenvolupament Rural (PDR) i altres ajudes convocades per la Conselleria.


Tràmit Enllaços i descàrregues
COMPRA DE LLAVORS DE CEREALS, PSOLS I HERBICIDES PELS DOS CULTIUS Millora Agrria Sa ha convocat la campanya per repartir als pagesos, durant l'any 2010, llavors de cereals, psols i herbicides pels dos cultius. Termini: 22 d'octubre de 2010 Cada agricultor pot sol.licitar llavor com a mxim per sembrar el 30% de la superfcie de la seva explotaci, segons les dades de la declaraci d'Ajudes directes de l'any 2010. La quantitat d'herbicida ser com a mxim la necessria per a fer un tractament a la totalitat de superfcie sembrada de cereals i lleguminoses a la seva explotaci. Vos adjuntam documentaci.
Terminis: 08-10-2010 / 22-10-2010
SEGONA CONVOCATRIA PER A L'ANY 2010 D'AJUDES PER A REPLANTAR ARBRES Saprova, per segona vegada a lany 2010, la convocatria dajudes per a laplicaci dun pla pilot de desenvolupament sostenible a les Illes Balears per a replantar albercoquers, ametlers, figueres i garrovers afectats per diferents malalties. Lobjecte daquesta lnia s conservar els valors naturals, aix com aconseguir el manteniment daquests arbres com a elements paisatgstics propis, objectiu previst en el programa pilot de desenvolupament sostenible a les Illes Balears.
Terminis: 01-10-2010 / 29-10-2010
AJUDES PER LA COMPRA DE LLAVORS DE FARRATGERES Campanya d'ajuda per a la compra de llavors farratgeres certificades.
Terminis: 29-09-2010 / 15-10-2010
Subvencions per a la utilitzaci de serveis d'assessorament Es torna reobrir el termini de presentaci de sollicituds per acollir-se a les ajudes previstes a la Resoluci de la presidenta del Fons de Garantia Agrria i Pesquera de les Illes Balears de 13 de maig de 2010, per la qual es convoquen, per a lexercici 2010, subvencions per a la utilitzaci de serveis dassessorament.
Terminis: 23-09-2010 / 22-10-2010
Subvencions per a la cooperaci per al desenvolupament de nous productes, processos i tecnologies Sha publicat la resoluci de Subvencions de mnimis per a la mesura de cooperaci per al desenvolupament de nous productes, processos i tecnologies, corresponents a lany 2010 Aquesta lnia parteix dun import mxim de 140.000,00 . Va dirigida a ajudar a projectes dinvestigaci en els quals hi participin productors primaris. Els beneficiaris han de ser productors primaris agrcoles o les seves agrupacions o associacions (inclosos consells reguladors), indstries transformadores o entitats que realitzin projectes dinvestigaci. Sha de signar un conveni de cooperaci entre els participants en el projecte. Sempre hi ha dhaver productors primaris i com a mnim un investigador amb capacitat cientfica acreditada. Se pot subvencionar (sempre i quan estiguin dirigides al sector primari): - Disseny, desenvolupament i assaig de nous productes, processos i tecnologies (honoraris, enquestes, assessoria, personal investigador i material necessari). - Inversions materials o immaterials (assaigs, proves pilot, equips necessaris per les proves, adquisici de patents, cnons i altres despeses connexes). El percentatge de subvenci ser dun 90 % de les despeses elegibles. Saplica el reglament de mnimis. Es poden presentar sollicituds abans del 3 de desembre del 2010. A la selecci es prioritzen les cooperatives, societats agrries de transformaci i consells reguladors. Tamb les actuacions que representin innovaci de producte. Sectors subvencionables: fruites i hortalisses fresques i transformades, fruits secs, ous i aus, llet i productes lactis, carnis, cereals i arrs, oleaginoses i oli doliva, vi i alcohol, alimentaci animal i farratges, llavors, patata, flors i plantes de viver, plantes de cultiu amb dest bioenergtic, animals, preparats alimentaris, etc. Palma, 24 dagost del 2010 UNI DE PAGESOS DE MALLORCA
Terminis: 21-08-2010 / 03-12-2010
Pàgines : « Anterior | 1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 | Següent »
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici