Serveis Associats » Tramitacions

Tramitacions

Unió de Pagesos ofereix una atenció contínua i especialitzada en la tramitació i gestió d’ajuts, així com el seguiment dels expedients durant tot el procés administratiu. Duim a terme la tramitació de pagaments únics de la PAC, ajuts a les produccions agràries, incorporació de joves, mesures del Pla de Desenvolupament Rural (PDR) i altres ajudes convocades per la Conselleria.


Tràmit Enllaços i descàrregues
Ajudes per a la promoci del vi en mercats de tercers pasos, any 2011 s objecte de la present Resoluci convocar, per lany 2011, les ajudes per a la promoci del vi, en mercats de tercers pasos, previstes en la Secci 1a del Captol II del Reial decret 244/2009, de 27 de febrer, per a laplicaci de les mesures del programa de suport al sector vitivincola espanyol (BOE nm. 51, de 28 de febrer de 2009).
Terminis: 29-03-2011 / 31-03-2011
Ajudes per a la implantaci de sistemes d'assegurament per a la millora integral de la qualitat de la llet crua produda i recollida a les explotacions, any 2011 Saprova la convocatria, per a lany 2011, dajudes per a la implantaci de sistemes dassegurament per a la millora integral de la qualitat de la llet crua produda i recollida a les explotacions en lmbit territorial de les Illes Balears. La finalitat de les ajudes convocades en aquesta Resoluci s subvencionar les actuacions dassessorament tcnic per a la implantaci de les guies de prctiques correctes dhigiene a les explotacions ramaderes dedicades a la producci de llet procedent del bov, ov i capr mitjanant laplicaci dels programes corresponents.
Terminis: 20-03-2011 / 29-04-2011
Subvencions per fomentar la intercooperaci i la concentraci de les cooperatives, any 2011 Saprova la convocatria de subvencions per fomentar la intercooperaci i la concentraci de les cooperatives agrries de les Illes Balears.
Terminis: 20-03-2011 / 17-06-2011
Ajudes per a fomentar la producci de productes agroalimentaris de qualitat d'origen animal, any 2011 Convocatria dajudes per a lany 2011, per a fomentar la producci de productes agroalimentaris de qualitat dorigen animal. La finalitat daquestes ajudes s incentivar laplicaci de sistemes de control de la traabilitat a aquells que apliquin programes de producci de productes agroalimentaris de qualitat dorigen animal que impliquin a totes i cadascuna de les fases de producci i comercialitzaci de productes agroalimentaris, des de la granja fins el consumidor final, mitjanant la contribuci al finanament de les depeses derivades de lassistncia tcnica necessria per al desenvolupament i posada en funcionament daquests sistemes, aix com de determinades despeses que suposen la implantaci daquests sistemes, entre ells els costos derivats de la realitzaci dels controls de qualitat efectuats per terceres persones, la formaci del personal, especficament la relacionada amb el programa de producci de qualitat i amb el certificat dels programes de qualitat implantats.
Terminis: 16-03-2011 / 29-04-2011
Ajudes per al funcionament dorganitzacions professionals agrries de Mallorca dutes a terme lany 2010 Saprova la convocatria dajudes destinades a les organitzacions professionals agrries (OPA) de Mallorca, per a participar en les despeses originades lany 2010, per la realitzaci de les activitats prpies daquestes organitzacions, amb la finalitat de promoure actuacions en matria de representaci i dinformaci per part daquestes organitzacions.
Terminis: 16-03-2011 / 20-04-2011
© 2009 Unió de pagesos • ContacteMapa webInici